News Flash:

Salata cu ciuperci shiitake

5 Februarie 2013
1520 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ciuperci shiitake - 15 bucati
rosie - 3 bucati
ridiche - 6 bucati
castravete englezesc - 1/4 bucata
salata verde - 1/2 bucata
varza - 2 foi
ardei capia - 2 bucati
andive - 1/4 bucata
marar verde - 1 legatura

Marinata pentru ciuperci:
lamaie - zeama de la 1 bucata
condiment Sonnentor - 2 linguri
sare de Himalaya - 1/2 lingurita
apa de izvor - 750 ml

Dressing de avocado:
avocado - 2 bucati
usturoi - 3 catei
lamaie - zeama de la 1 bucata
sare de Himalaya - dupa gust
peperoncini - dupa gust
apa de izvor - cat este necesar

Mod de preparare:

Marinata. Facem o marinata din zeama de lamaie si condimentele de la Sonnentor "Amestec Gulas a la Loti" (boia dulce, ceapa, usturoi, sare de mare, chimen, isop, piper negru si boia iute). Taiem ciupercile Shiitake feliute subtiri si le punem la marinat pentru o ora.
Salata. Taiem rosiile, castravetele si ardeii cubulete mici, iar ridichiile rondele. Tocam mararul. Frunzele verzi le rulam si le taiem fasii subtiri. Adaugam ciupercile marinate, fara sa le stoarcem prea tare de zeama.
Dressing. Pisam usturoiul. Taiem avocado cubulete mici. Punem zeama de lamaie si avocado in robotul cu lama in S si mixam bine pana devine cremos. Apoi adaugam restul ingredientelor si completam cu apa, atat cat dorim ca sa dam consistenta dressingului.

Salata cu ciuperci recomandata de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci shiitake rosie ridiche castravete englezesc salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011209 (s)