News Flash:

Salata cu cascaval si bacon crocant

2 Noiembrie 2011
3854 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu cascaval si bacon crocant
Ingrediente: o salata mare 150 gr bacon 100 gr sunca presata 150 gr cascaval 2 oua 8 rosii cherry 4 linguri cu porumb fiert otet balsamic sau otet de mere ulei de masline sare Mod de preparare: Mai intai se fierb ouale. Apoi se racesc si se taie in cubulete mici. Baconul se taie in suvite subtiri si se rumeneste bine intr-o lingura cu ulei. Se scoate pe hartie absorbanta si se pastreaza deoparte. Sunca presata si cascavalul se taie in patratele. Se spala salata si se rupe pe farfurii. Se adauga sare, ulei de masline si otet dupa gust. Aici se impart ingredientele in doua si se pun cate 2 linguri cu porumb scurs din conserva, sunca presata, cascaval, bacon rumenit si oul fiert. Se incheie cu rosiile cherry taiate pe jumatate. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala vinete caju urda oase afumate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1336 viz    0 com
3218 viz    0 com
1086 viz    0 com
1117 viz    0 com
1066 viz    0 com
5117 viz    0 com
2673 viz    0 com
1207 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1370 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014322 (s)