News Flash:

Salata cu cartofi si sparanghel

17 Octombrie 2011
920 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu cartofi si sparanghel
Ingrediente: 900 g sparanghel proaspat 450 g cartofi mici 2 cepe mici 225 g frunze de spanac proaspat 4 linguri otet de vin alb 125 ml ulei de masline sare Mod de preparare: Prima data  se preincalzeste cuptorul la 220 grade C. Cartofii se pun intr-o tava, se presara cu o lingura de ulei si sare si se coc aproximativ 30 minute pana sunt moi in interior. Intre timp, intr-un bol mic se amesteca sarea, cepele tocate marunt, otetul si restul de ulei. Dupa ce s-au copt cartofii se taie felii mai groase si se adauga dressingul peste ei. Se lasa la marinat 10 minute. Sparanghelul se fierbe in apa cu sare 3-4 minute. Se scurge, se amesteca cu spanacul si cartofii si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftulete retete vegetariene salate cartofi cimbrisor salbatic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3196 viz    0 com
1203 viz    0 com
1621 viz    0 com
1350 viz    0 com
2645 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014515 (s)