News Flash:

Salata cu carne si ridiche

12 Aprilie 2013
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:


1 legatura ridichi
1 legatura tarhon tocat marunt
2 linguri salote tocate marunt
1 legatura patrunjel tocat marunt
5 linguri suc proaspat de lamaie
6-8 linguri ulei de masline
1 castravete mare feliat subtire
4 linguri seminte de pin
300-400 g amestec frunze spanac, valeriana, salata verde

Mod de preparare:

Marunteste tarhonul, patrunjelul, 2 linguri de seminte de pin, 1 lingura suc de lamaie si salotele intr-un robot de bucatarie pana cand devin o pasta. Adauga treptat 3 linguri de ulei de masline. Condimenteaza cu sare si piper si mai adauga ulei cat sa obtii un sos asemanator cu sosul Pesto. Opreste 2 linguri din tarhonul tocat si amesteca-le cu 4 linguri de suc de lamaie, 3 linguri de ulei, sare si piper pentru a pregati un dressing.
Amesteca intr-un bol verdeturile, feliile de ridichii si castravete cu dressingul pregatit si condimenteaza cu sare si piper. Imparte salata in 4-6 farfurii, pune deasupra cubulete/ fasii subtiri de carne de pui la gratar si presara sosul cu trahon si 2 linguri de seminte de pin. Serveste cu paine prajita.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ridichi tarhon tocat salote frunze spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019478 (s)