News Flash:

Salata cu carne si cascaval

6 Ianuarie 2014
1538 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
200g cascaval
200g paine mai veche
o jumatate de salata verde
4 linguri de ulei de masline
1 linguritade busuioc tocat marunt

Mod de preparare:

Se fierbe pieptul de pui si se taie bucati. Painea se taie cubulete si se pune la copt. Se spala salata. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se presara cu busuioc, se stropesc cu ulei de masline, se adauga si cascavalul ras.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024758 (s)