News Flash:

Salata cu carne de pui si cuscus

10 Iulie 2012
1961 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui facut la gratar (carnita scoata de pe oase si tocata)
300 g cuscus
sucul de la 1 lamaie
3 cepe verzi tocate maruntel
1 lingura menta tocata
2 linguri busuioc tocat
1 lingurita otet de vin alb
1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

Intr-un bol punem cuscus si adaugam peste acesta sucul de lamaie, 250 ml apa clocotita si sare. Acoperim cu folie si lasam sa stea timp de 10 minute. Afanam apoi cuscusul cu o furculita si adaugam restul ingredientele. Adaugam sare dupa gust si amestecam usor. Se serveste imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cuscus cepe verzi menta busuioc bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1532 viz    0 com
1806 viz    0 com
2795 viz    0 com
2052 viz    0 com
4616 viz    0 com
2317 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012802 (s)