News Flash:

Salata cu carne de porc

26 Aprilie 2012
6483 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu carne de porc
Ingrediente:

350 g carne tocata de porc
2 cepe verzi tocate
1 ardei capia tocat
50 g arahide pisate
1 lingura sos de peste
2 lingurite suc de limete
2 lingurite zahar brun
frunze de salata tocate maruntel

Mod de preparare:


Se incinge ulei intr-o tigaie wok la foc mare. Punem carnea de porc si o gatim timp de 6 minute. Adaugam ardeiul, ceapa verde si arahidele si calim amestecand timp de 4 minute. Intre timp, amestecam sosul de peste cu zaharul brun si sucul de limete, pana cand se dizolva zaharul. Turnam sosul obtinut in tigaie peste amestecul de carnita si mai lasam 2 minute. Oprim focul si lasam sa se raceasca cateva minute. Asezam salata in farfurii si punem amestecul din tigaie pe deasupra. Se serveste imediat.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe verzi ardei capia arahide zahar brun farfurii tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2852 viz    0 com
2143 viz    0 com
6561 viz    1 com
1959 viz    0 com
3868 viz    0 com
3735 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1713 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021820 (s)