News Flash:

Salata cu carnati si spanac crud

10 Noiembrie 2011
1955 Vizualizari | 1 Comentarii
Salata cu carnati si spanac crud
Ingrediente: 100 g spanac 8 carnati de bere 50 g cascaval 20-30 rosii cherry 1 fir praz 1 lingura miere 2 linguri ulei de masline 2 linguri otet de mere cu miere sare Mod de preparare: Spanacul se spala in mai multe ape si se lasa la scurs. Daca frunzele sunt mari, se maruntesc putin. Se taie feliute 2 carnati, iar restul se cresteaza la capete si se pun la prajit, in uleiul incins pentru 1-2 minute, dupa care se scot pe o farfurie. Se spala si se taie fideluta prazul, se pune la prajit in uleiul aromat de la carnati, pentru inca 1-2 minute, apoi se adauga rosiile, mierea, otetul si, la urma, carnatii prajiti. Se amesteca, se asezoneaza si se rastoarna peste spanac. Cu o paleta se omogenizeaza, se pune pe farfurii. Se orneaza cu fasii de cascaval. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac salate pasatta cascaval oase afumate busuioc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1396 viz    0 com
1177 viz    0 com
3494 viz    0 com
1190 viz    0 com
1050 viz    0 com
1175 viz    0 com
1124 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1348
wh0cd405571 Celexa sildenafil 20 mg diflucan 150 mg
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1437 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022423 (s)