News Flash:

Salata cu branza, telina si nuca

8 Martie 2013
1941 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g miez de nuca prajit, tocat marunt
2 linguri ceapa rosie, tocata marunt
60 ml otet de cidru
1 lingura mustar Dijon
6 linguri ulei de masline
2 radacini de telina (medii), curatate si taiate cubulete
120 g branza cu mucegai faramitata
3 mere mari (Granny Smith) curatate, taiate in cubulete
sare
piper

Mod de preparare:


Amesteca intr-un bol otetul, ceapa, mustarul, sare si piper. Lasa-le asa 10 minute. Apoi adauga uleiul si jumatate din cantitatea de branza. Dressingul poate fi pregatit si cu o zi inainte si poate fi pastrat in frigider.

Adauga-l peste cubuletele de telina si mere chiar inainte de servire. Mai pune sare si piper dupa gust si presara deasupra nuci prajite si restul de branza.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa rosie mustar dijon mere granny smith sare piper bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1458 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011164 (s)