News Flash:

Salata cu branza si nuci

26 Iulie 2012
2044 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o jumatate de ceasca de branza mucegaita maruntita
3 cupe de frunze de salata rosie
o lingura de mustar Dijon
o ceapa rosie
o para si jumatate
o jumatate de cupa de nuci
3 linguri de ulei de masline
3 linguri de otet rosu
2 catei de usturoi
 
Mod de preparare:
 

Se spala salata rosie, ceapa, si para si se taie in bucati de marime potrivita. Apoi se pun intr-un bol, se adauga branza mucegaita, mustarul, nucile si usturoiul zdrobit si se stropesc cu otetul rosu si ulei de masline. Aceasta salata e bogata in: vitamina A, vitamina C, vitamina K, fier, acid folic, calciu si potasiu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza mucegaita mustar dijon ceapa rosie para nuci otet rosu usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019385 (s)