News Flash:

Salata cu bacon, mazare si parmezan

17 Februarie 2014
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 legatura creson
7 cepe verzi tocate
60 g parmezan ras
1 legatura patrunjel tocat
1 legatura menta tocata
450 g fasole boabe congelata
450 g mazare congelata
piper
sare
2 salote tocate marunt
60 g seminte de pin
60ml ulei de masline
6 felii bacon
1 salata verde
1 fenicul tocat
80 ml suc de lamaie

Mod de preparare:

Prajeste baconul timp de 6 minute, fara ulei, pana cand devine crocant. Scoate-l pe servetele de hartie si lasa-l deoparte. Adauga 2 linguri de ulei de masline in tigaie si prajeste semintele de pin impreuna cu salotele condimentate cu putina sare si piper, timp de 2-3 minute. Scoate totul intr-un bol.

Blanseaza fasolea si mazarea, impreuna, in apa clocotinda timp de 1 minut; scoate-le intr-un bol cu apa rece, scurge-le si pune-le in acelasi bol cu semintele de pin si salotele.

Adauga baconul tocat in bucatele mici, uleiul de masline ramas, menta, patrunjelul, jumatate din parmezan, ceapa verde, cresonul rupt, frunze de salata rupte in bucati mici, feniculul, sare piper si zeama de lamaie. Amesteca bine.
Serveste salata cu restul de parmezan ras presarat deasupra ei.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata parmezan salata mazare retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013636 (s)