News Flash:

Salata "Cezar"

11 Aprilie 2011
2177 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Salata Cezar
Ingrediente: 200 g piept de pui, 1 legatura de salata, 50 g cascaval, 6-7 rosii Cherry, 4-5 felii de pâine. Pentru sos: 2 galbenuse de ou, 2 lingurite de mustar, 1 lingurita suc de lamaie, 1 catel de usturoi, sare, piper. Mod de preparare: Se spala pieptul de pui si se fierbe aproximativ 40 de minute. Clatiti frunzele de salata sub jet de apa rece. Pâinea se taie cubulete. Rupeti frunzele de salata si puneti-le într-un bol pentru salata. Se taie carnea de pui în cuburi si se prajeste în ulei (aproximativ 5-7 minute) si se pune peste frunzele de salata. Se prajeste pâinea într-o tigaie apoi adaugati pâinea peste carne. Rosiile taiate în jumatate, se adauga în salata. Se presara cascaval ras peste salata. Salata este gata! Se pregateste sosul. Se fierb ouale. Separam galbenusurile, le freacam cu mustar, adaugam suc de lamâie, usturoiul pisat, sare, piper si se ulei. Se amesteca pâna se omogenizeaza. Sosul este gata! Punem salata în farfurie si turnam peste ea sosul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete nuci pecan cascaval rosii galbenus salam
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3090 viz    0 com
3418 viz    0 com
1368 viz    0 com
1408 viz    0 com
2508 viz    0 com
1296 viz    0 com
1800 viz    0 com
1346 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013763 (s)