News Flash:

Salata "Cezar"

11 Aprilie 2011
1984 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata Cezar
Ingrediente: 200 g piept de pui, 1 legatura de salata, 50 g cascaval, 6-7 rosii Cherry, 4-5 felii de pâine. Pentru sos: 2 galbenuse de ou, 2 lingurite de mustar, 1 lingurita suc de lamaie, 1 catel de usturoi, sare, piper. Mod de preparare: Se spala pieptul de pui si se fierbe aproximativ 40 de minute. Clatiti frunzele de salata sub jet de apa rece. Pâinea se taie cubulete. Rupeti frunzele de salata si puneti-le într-un bol pentru salata. Se taie carnea de pui în cuburi si se prajeste în ulei (aproximativ 5-7 minute) si se pune peste frunzele de salata. Se prajeste pâinea într-o tigaie apoi adaugati pâinea peste carne. Rosiile taiate în jumatate, se adauga în salata. Se presara cascaval ras peste salata. Salata este gata! Se pregateste sosul. Se fierb ouale. Separam galbenusurile, le freacam cu mustar, adaugam suc de lamâie, usturoiul pisat, sare, piper si se ulei. Se amesteca pâna se omogenizeaza. Sosul este gata! Punem salata în farfurie si turnam peste ea sosul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinete nuci pecan cascaval rosii galbenus salam
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2667 viz    0 com
3076 viz    0 com
1212 viz    0 com
1263 viz    0 com
1968 viz    0 com
1162 viz    0 com
1668 viz    0 com
1253 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 36 queries | Mysql time :0.020299 (s)