News Flash:

Salata Cebiche

1 Septembrie 2011
1228 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata Cebiche
Ingrediente: 800 g de file de peste alb 2 cepe 1 catel de usturoi 1 ardei iute verde 1 portocala 6 lamai verzi sau 4 lamai galbene 1 salata verde Mod de preparare: Se curata ceapa si usturoiul, se piseaza usturoiul si se taie ceapa rondele. Se taie ardeiul in doua pe lung, se scot semintele si filamentele albe si se taie in lamele fine. Se taie si se stoarce portocala si  lamaile. Se taie pestele in cuburi sau in felioare. Se pune pestele pe fundul unei salatiere, se acopera cu usturoiul, ceapa si ardeiul, se sareaza si se varsa sucul citricelor pe deasupra. Se lasa la frigider pentru cel putin 4 ore, amestecandu-se din cand in cand. Se spala si se usuca foile de salata. Se captusesc boluri individuale cu salata verde si se pune pe deasupra pestele marinat. Se decoreaza cu rondele de ceapa si lamele de ardei iute din marinata. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.myrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

masline negre retete vegetariene salate lamaie verde usturoi nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1148 viz    0 com
1814 viz    0 com
1446 viz    0 com
973 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1406 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017558 (s)