News Flash:

Salata Cartago

22 Decembrie 2011
1400 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata Cartago
Ingrediente:

1 piept de pui
150 g de cascaval ras
½ salata verde
1 ardei rosu kapia
 ½ ardei verde kapia
100 gr de capere
100 g de rodii
1 ceapa

Pentru dressing:

1-2 borcanele de iaurt mici
½ lingurita mustar clasic
1 lingurita de mustar frantuzesc boabe Kamis
putina zeama de lamaie
1 lingura de ulei de masline
piper
sare

Mod de preparare:

Se spala salata si ardeiul si se taie potrivit. Pieptul de pui se face pe gratar, se taie si acesta in cubulete, se pune in castronul cu legume si se potriveste de piper si sare. Dupa aceea se adauga rodiile, caperele si dressingul (pregatit din ingredientele mentionate mai sus, in alt castron), se amesteca, iar la final se presara cascaval ras.

sursa reteta si fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval salata verde capere rodii ceapa iaurt mustar clasic piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3251 viz    0 com
1230 viz    0 com
2147 viz    0 com
1074 viz    0 com
2647 viz    0 com
1407 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 25 queries | Mysql time :0.015883 (s)