News Flash:

Salata Cartago

22 Decembrie 2011
1315 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata Cartago
Ingrediente:

1 piept de pui
150 g de cascaval ras
½ salata verde
1 ardei rosu kapia
 ½ ardei verde kapia
100 gr de capere
100 g de rodii
1 ceapa

Pentru dressing:

1-2 borcanele de iaurt mici
½ lingurita mustar clasic
1 lingurita de mustar frantuzesc boabe Kamis
putina zeama de lamaie
1 lingura de ulei de masline
piper
sare

Mod de preparare:

Se spala salata si ardeiul si se taie potrivit. Pieptul de pui se face pe gratar, se taie si acesta in cubulete, se pune in castronul cu legume si se potriveste de piper si sare. Dupa aceea se adauga rodiile, caperele si dressingul (pregatit din ingredientele mentionate mai sus, in alt castron), se amesteca, iar la final se presara cascaval ras.

sursa reteta si fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval salata verde capere rodii ceapa iaurt mustar clasic piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2600 viz    0 com
1136 viz    0 com
2045 viz    0 com
955 viz    0 com
2454 viz    0 com
1222 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020847 (s)