News Flash:

Salata Caprese

18 Mai 2011
1599 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata Caprese
Ingrediente: 250 g mozzarella 2-3 rosii coapte 2-3 fire busuioc proaspat ulei de masline otet balsamic sare de mare Mod de preparare: Se spala busuiocul si rosiile, apoi se taie rosiile felii de cca 0.5cm grosime. Mozzarella se taie tot felii similare, ca grosime cu feliile de rosii. Feliile de mozzarela si rosii se asaza alternat pe un platou, apoi printre ele se pun frunze de busuioc. Se presara putina sare de mare si putin ulei de masline deasupra si salata Caprese este gata. Daca vreti, puteti stropi salata si cu putin otet balsamic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete parjoale bruschete placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1113 viz    0 com
1219 viz    0 com
1224 viz    0 com
998 viz    0 com
1066 viz    0 com
2351 viz    0 com
1401 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1812 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017071 (s)