News Flash:

Salata calda, fara carne

30 August 2013
1409 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ulei de masline
250g tofu taiat felii
1 mana de ierburi aromate la alegere
100 g malai
3 cepe verzi, tocate marunt
1 salata verde
2 morcovi curatati si taiati pe lungime, 2 cm
12 bucati fasole verde, taiate in bucati de 2 cm
3 buchete de broccoli
28 rosii cherry

Ingrediente pentru dressing:
2 linguri ulei de masline
1 lingura otet de vin rosu
1 lingura mustar Dijon  
1 lingurita sirop de artar

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200°C si coace rosiile timp de 10 minute. Ia florile de broccoli, fasole verde si morcovi si prepara-le la aburi, 15 minute.
Cat timp aceste legume se fac la aburi, amesteca salata verde cu ceapa tocata marunt.
Amesteca malaiul cu ierburile intr-un bol. Incalzeste niste ulei de masline intr-o tigaie. Trece feliile de tofu prin amestecul de malai cu ierburi si prajeste-le pana devin aurii.

Toate ingredientele pentru amestecate bine ca sa se omogenizeze.

Asambleaza: pune mai intai salata, apoi legumele calde, apoi tofu. La sfarsit, adauga dressingul.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

malai salata verde broccoli rosii cherry mustar dijon tofu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019032 (s)