News Flash:

Salata calda de varza cu branza si bacon

2 Septembrie 2013
1633 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.5 kg varza tocata fasii subtiri
1 ardei gras rosu tocat
50 g branza cu mucegai (Roquefort) faramitata
1/4 lingurita piper
1/4 lingurita sare
460 ml cidru de mere
1 salota (hasma) mica tocata marunt
3 felii bacon

Mod de preparare:

Prajeste baconul intr-un ceaun, la foc mediu, pana cand se rumeneste. Scoate-l pe un servetel, taie-l in bucatele si pastreaza 1 lingura din grasimea ramasa de la bacon.
Soteaza salota in aceasta grasime pentru 1 minut si pune-o deoprate.
Pune la incalzit cidrul de mere si fierbe-l timp de 15 minute, pana se reduce la un sfert din cantitate. Ia-l de pe foc si adauga salota sotata, sare si piper. Pune acest amestec intr-un blender alaturi de branza si paseaza.
Amesteca varza cu ardeiul tocat, toarna dressingul cu cidru si branza si amesteca bine. Presara bucatele de bacon deasupra si serveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

roquefort bacon foc mediu blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021384 (s)