News Flash:

Salata calda de morcovi

24 Ianuarie 2012
2547 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata calda de morcovi
Ingrediente:

600 g morcovi
60 ml ulei de masline
2 catei de usturoi
½ lingurita praf de chimion
1 lingurita otet de vin rosu
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Se taie morcovii rondele si se fierb in apa clocotita cu sare timp de 5 minute, dupa care se scurg. Intr-o craticioara, la foc mic, se amesteca ulei, usturoi si condimentele si se lasa timp de 2-3 minute. Adaugam otetul si morcovii si mai lasam inca 2 minute. Presaram patrunjel si transferam amestecul intr-un bol de salata. Se serveste imediat.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi usturoi patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1433 viz    0 com
1998 viz    0 com
3811 viz    0 com
4779 viz    0 com
1927 viz    0 com
4623 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1355 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020998 (s)