News Flash:

Salata calda de dovlecei

27 Mai 2012
1901 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata calda de dovlecei
Ingrediente:

3 dovlecei
15 rosii cherry
3 linguri ulei
o legatura de patrunjel
o lingura pasta de tomate
3 catei de usturoi
2 felii de paine
2 linguri de parmezan
o lingura de pesmet
coaja de lamaie
piper
sare


Mod de preparare:

Curata dovleceii si taie-i in felii groase. Toaca patrunjelul si usturoiul. Punele pe toate intr-un vas incapator. Adauga doua linguri de ulei, pasta de tomate si rosiile cherry intregi. Pune sare, piper si amesteca, folosind o lingura, toate legumele. Unge un vas relativ adanc, care merge la cuptor cu putin ulei si tapeteaza-l cu o lingura de pesmet.

Asaza toate legumele in tava pentru copt. Adauga cateva linguri cu apa, acopera cu o folie de aluminiu si da vasul la cutor (bine incins in prealabil), pentru 15-20 de minute, la foc mic.

In acest timp, transforma in firmituri miezul celor doua felii de paine. Amesteca-le cu coaja de lamaie si parmezanul ras. Presara deasupra legumelor acest topping dupa ce trece prima etapa de stat in cuptor. Intoarce legumele in cuptor, la foc iute, pentru inca 5-10 minute, pana ce legumele fac o crusta frumos rumenita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei rosii cherry ulei patrunjel usturoi paine parmezan pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1994 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019510 (s)