News Flash:

Salata calda de conopida si fasole verde

28 Iunie 2011
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata calda de conopida si fasole verde
Ingrediente: 1 conopida 2 cartofi potriviti 300 gr fasole verde 1 morcov 1 catel de usturoi 1 ceapa verde sare seminte de chimen ulei de masline 4 oua 2 caise Mod de preparare: Se spala legumele, se desface conopida in buchetele mici. Morcovul se curata, iar cartofii se taie rondele si se pun la fiert in apa cu putina sare sau in aparatul de gatit cu abur. Intre timp, se toaca usturoiul si frunzele de ceapa, se taie caisele feliute si se fierb ouale. Cand legumele sunt fierte, se amesteca bine cu 4 linguri de ulei de masline, sare dupa gust, cu usturoiul, ceapa si o lingura cu varf de seminte de chimen. Se taie ouale fierte cubulete, se pun pe farfurii frunze de salata verde, salata de conopida si se garniseste cu ou fiert si chimen. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida retete vegetariene salate cartofi fasole verde taietei oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1022 viz    0 com
1840 viz    0 com
1173 viz    0 com
2502 viz    0 com
2144 viz    0 com
1261 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1424 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011402 (s)