News Flash:

Salata calda de conopida cu Garam Masala

24 Octombrie 2013
1628 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conopida medie
cate 1/2 ardei gras colorat diferit
4 catei de usturoi
4 cepe mici (evential salote)
150 g iaurt grecesc
1 lingura ghimbir proaspat ras
2-3 linguri bulion de rosii
2 linguri garam masala (amestec de condimente indian, ce contine curcuma, frunze de dafin, chimion, coriandru, cardamom, piper)
1 lingurita praf de chilli
patrunjel/marar proaspat pentru ornat
4 linguri unt topit

Mod de preparare:

Conopida se spala, se desface buchetele si se fierbe in abur cateva minute, pana se inmoaie (dar consistenta ii ramane al dente). Ardeii se apala, se curata si se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se apala, se curata si se toaca fin. Cu exceptia untului, conopidei si iaurtului, se pun intr-un bol incapator toate celelalte ingrediente si se amesteca bine.

Untul se topeste intr-o cratita, pe foc. Se adauga compozitia de legume de mai sus. Se caleste cca 5 minute.Se adauga floretele de conopida si se mai lasa pe foc inca cca 3 minute. Se adauga iaurtul si se amesteca usor.

Se ia de pe foc, se lasa 5 minute sa se racoresca, dupa care este gata de asezat in farfurii si de servit. Se decoreaza cu verdeata proaspata si se consuma imediat.

Salata calda de conopida recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

garam masala salata calda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1721 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019929 (s)