News Flash:

Salata calda cu fasole si pancetta

11 Decembrie 2012
1876 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g pancetta
2 rosii coapte
50 g parmezan ras
2 lingurite otet balsamic
2 lingurite miere
3 lingurite ulei de masline
300 g fasole verde congelata
piper
sare
 
Mod de preparare:

 
Pune fasolea verde la fiert, in apa cu sare. Intre timp, pregateste un dressing din otet, ulei de masline, miere, sare si piper. Pune toate aceste ingrediente intr-un borcanel si agita-l bine. Taie pancetta cubulete si pune-le la prajit intr-o tigaie termorezistenta. Dupa ce bucatile de pancetta capata o culoare aurie, pune-le la scurs pe servete de hartie. Taie si rosiile in bucati potrivite, dupa ce le-ai curatat in prealabil de seminte. Pune apoi fasolea fiarta si scursa de apa intr-un bol incapator, apoi adauga rosiile si pancetta prajita. Amesteca bine ingredientele, apoi adauga dressingul si parmezanul ras.
Serveste salata calda, alaturi de felii de bagheta proaspata.

 
sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pancetta rosii coapte parmezan otet balsamic miere fasole verde piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4173 viz    0 com
2155 viz    0 com
1564 viz    0 com
2035 viz    0 com
1508 viz    0 com
1618 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014321 (s)