News Flash:

Salata calda cu ciuperci, oua si bacon

22 Ianuarie 2013
2180 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ciuperci
3 oua fierte
1 kg spanac
6 felii de bacon tocat
250 grame ciuperci feliate
75 ml ulei de masline
2 catei de usturoi
1/2 lingurita pudra de mustar
45 ml otet balsamic
ceapa rosie tocata
piper
sare

Mod de preparare:


Aranjeaza spanacul spalat si curatat pe un platou. Intr-o tigaie, caleste baconul pana devine crocant. Transfera baconul pe o farfurie si adauga in aceeasi tigaie 2 linguri de ulei de masline. Adauga ciupercile si caleste timp de 5 minute. Adauga apoi usturoiul si pudra de mustar. Amesteca usor, pana sunt bine incorporate toate ingredientele. Adauga apoi otetul balsamic si asezoneaza cu sare si piper. Incorporeaza in compozitie si restul de ulei, amesteca bine si mai lasa pe foc 2-3 minute. Toarna sosul peste spanac, presara baconul prajit si adauga ouale taiate pe jumatate si ceapa rosie. Salata calda cu spanac, bacon si ciuperci se serveste cu lipii crocante unse cu usturoi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci oua fierte spanac bacon tocat ciuperci feliate otet balsamic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013434 (s)