News Flash:

Salata calda cu carnati si anghinare

19 Decembrie 2012
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 bucati de anghinare
1 carnat de 200 de grame taiat in cubulete
40 ml ulei de masline
100 grame fasole
6 catei de usturoi
200 grame rucola
1 legatura menta
1 lamaie
 
Mod de preparare:
 
Intr-un bol cu apa si zeama de lamaie, inmoaie bucatile de anghinare. Incinge jumatate din ulei intr-o tigaie si prajeste anghinarea timp de 5 minute pe fiecare parte. Adauga carnatii si usturoiul si mai lasa pe foc inca 5 minute, amestecand din cand in cand. Scurge apoi bine totul si adauga intr-un bol. Amesteca cu fasolea, menta si rucola. Asezoneaza cu sare si piper. Stoarce si zeama de lamaie si stropeste cu restul de ulei de masline. Amesteca apoi totul bine. Salata calda cu anghinare si carnati se serveste cu felii de lamaie si paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

anghinare carnat fasole usturoi rucola legatura menta lamaie bol tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019658 (s)