News Flash:

Salata Caesar II

6 Iulie 2011
990 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata Caesar II
Ingrediente: 1 salata 2-3 catei usturoi 3 file de ansoa 2 linguri mustar de Dijon 1 galbenus 6 linguri ulei de masline 1 lingura de otet de vin 1 lingura suc de lamaie 1/4 lingurita sos Worchestershire 1/4 lingurita piper proaspat macinat parmezan ras in feliute subtiri 3-4 felii paine 500 g piept de pui Mod de preparare: Oul se pune in apa deja fierbinte si se lasa timp de 1 minut jumatate. Dupa ce se raceste, se pune usturoiul in robot, se macina, se adauga galbenusul si 2 lunguri de mustar de Dijon si se mixeaza bine. Se toarna uleiul cate putin, iar poi se adauga restul ingredientelor (sucul de lamaie, otetul, sosul Worchestershire, file-urile de ansoa si piperul proaspat macinat). Se mixeaza bine si se lasa deoparte. Se poate pregati chiar si putin inainte de acest sos si se lasa in frigider pana la utilizare. Se spala salata si se rupe in bucati mari. Dupa aceea se taie pieptul de pui in felii, se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar. Painea se taie cubulete de cca 1 cm. Intr-o tigaie se toarna o lingura de ulei aromatizat cu un catel de usturoi zdrobit. Seamesteca mereu in tigaie, pana devin aurii si crocante. Se taie puiul feliute sau cubulete si se pune peste salata, apoi se presara crutoanele, se imprastie putin sos si se serveste. sursa articol: http://www.petitchef.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinete salate sos worchestershire clatite sarate sarmale nuci pecan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3175 viz    0 com
4363 viz    0 com
3168 viz    0 com
1081 viz    0 com
1064 viz    0 com
2779 viz    0 com
2713 viz    0 com
909 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1406 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018815 (s)