News Flash:

Salata Caesar cu crutoane

15 Iunie 2017
484 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana de maioneza light
1/2 cana de smantana
1 catel de usturoi maruntit
2 linguri de zeama de lamaie
1/2 kilogram de paste fierte
o mana de laptuci
1 1/2 cana de rosii cherry
4 cepe verzi tocate marunt
1/2 cana de parmezan ras
1/2 lingurita de piper negru macinat
2 piepturi de pui facute pe gratar si maruntite
2 cani de crutoane

Mod de preparare:

1. Intr-un bol, pune jumatate din cantitatea de maioneza cu pastele fierte si racite. Amesteca bine si introdu bolul in frigider, unde il vei lasa pret de 30 de minute.

2. Intr-un alt bol de mari dimensiuni vei amesteca toate celelalte ingrediente. Dupa ce vei scoate pastele din frigider, le vei pune peste compozitia din bol, amestecand bine.

sursa: feminis
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

maioneza light cepe verzi crutoane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1810 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014385 (s)