News Flash:

Salata Caesar

21 Aprilie 2011
1320 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata Caesar
Ingredienter: 1 salata mare 180 ml ulei de masline 1 ou 30 g parmezan 40 - 50 g fileuri ansoa 200 g crutoane cu usturoi 5 - 20 ml otet de vin rosu 1 lingurita sos Worcestershire 1 catel de usturoi sare, 1/2 lingurita mustar, piper Mod de preparare: Pentru salata Cesar se curata salata, se spala si se scurge bine. Se da salata la frigider pana cand pregatim sosul. Se combina intr-un castron uleiul, otetul, sosul Worcestershire, sarea, mustarul, usturoiul pisat sau tocat marunt, sucul de lamaie. Se fierbe oul timp de 1 minut, apoi se curata de coaja si se inglobeaza in sosul salatei Cesar, impreuna cu fileurile de ansoa. Este mai usor sa realizam aceasta operatiune sfaramand oul si fileurile de ansoa cu o furculita, pe o farfurie de portelan, si omogenizand amestecul. Se adauga apoi acest amestec in sosul salatei Cesar. Se taie sau se rup frunzele de salata. Se pune deasupra sosul, crutoanele cu aroma de usturoi si se amesteca. Deasupra salatei Cesar se presara parmezanul ras si piper proaspat macinat. Se serveste rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1220 viz    0 com
984 viz    0 com
1219 viz    0 com
1064 viz    0 com
1452 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013736 (s)