News Flash:

salata boeuf poate fi mancata chiar si in post, fiind o sursa consistenta de vitamine. Poate iti vine in gand maioneza, care nu este de post, dar pentru ea avem solutia!

9 August 2017
2026 Vizualizari | 0 Comentarii
Pentru ca ne place foarte mult salata boeuf si o mancam de cate ori avem ocazia, in special de sarbatori, trebuie sa stii ca salata boeuf poate fi mancata chiar si in post, fiind o sursa consistenta de vitamine. Poate iti vine in gand maioneza, care nu este de post, dar pentru ea avem solutia! Urmareste reteta de mai jos si vezi cat de simplu este sa iti pregatesti salata de boeuf consistenta pentru a manca ceva bun chiar si in perioada postului.

Ingrediente:

1 kg cartofi
3 morcovi
o telina mica
200 gr mazare congelata
150 gr masline negre
4 castraveti murati
2 gogosari murati
50 ml ulei
sare
piper
1 lingura mustar
200 de grame ciuperci proaspete sau la borcan, patrunjel

Citeste si

Mod de preparare:

Se curata morcovii, telina, cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Mazarea se pune si ea la fiert separat. Dupa ce sunt fierte, legumele se toaca cubulete si se pun intr-un vas, la fel si ciupercile. Se toaca marunt castravetii si gogosarii si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se amesteca legumele fierte, scurse si tocate, se asezoneaza cu sare, piper si maioneza pregatita dintr-un cartof fiert, o lingura de mustar, un praf de sare, 50 ml ulei si zeama de lamaie. Se orneaza dupa preferinta cu patrunjel (in general).

Maioneza: Cartoful fiert l-am pasat in blender impreuna cu mustarul si un praf de sare , dupa care am adaugat treptat uleiul, alternativ cu zeama de lamaie dupa gust.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salata boeuf maioneza cartofi masline negre castraveti murati mustar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 24 queries | Mysql time :0.019418 (s)