News Flash:

Salata Boeuf II

2 August 2011
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata boeuf II
Ingrediente: 500 g cartofi roz 2-3 morcovi 200 g parizer 4-5 castraveti acri 1 gogosar murat 1 pastarnac 1 ou cateva masline 2 lingurite mustar 1/2 lamaie 100 ml ulei cateva fire de patrunjel sare piper Mod de preparare: Cartofii, pastarnacul si morcovii se pun la fiert in apa rece cu putina sare, cam 20-25 de minute. Dupa aceea se lasa sa se racoreasca si se curata legumele de coaja. Apoi se toaca marunt si se pun intr-un castron mai mare. Se pastreaza un castravete, iar restul se toaca, impreuna cu jumatate de gogosar. Se stoarce bine zeama si se pun peste salata. Marunt se toaca si parizerul si adauga in castron. Maioneza se pregateste din galbenusul crud, mustar, sare, piper si ulei. Se drege gustul cu zeama de lamaie si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se pastreaza 2-3 linguri pentru ornat. Se pune salata pe un platou si se aranjeaza, se intinde maioneza ramasa deasupra si se garniseste cu felii de castravete, fasii de gogosar, masline si patrunjel verde. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castraveti acri salate pandispan saratele masline peperoni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2159 viz    0 com
1015 viz    0 com
998 viz    0 com
1189 viz    0 com
1089 viz    0 com
936 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013712 (s)