News Flash:

Salata boeuf - FOTO

26 Decembrie 2011
2737 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g carne de vitel
4-5 cartofi fierti in coaja
4-5 morcovi intregi
un borcan 800 g castraveti in otet
un borcan de 800 g gogosari in otet

Pentru maioneza:

2 galbenusuri fierte
un galbenus crud
o lingura cu mustar clasic  
3/4 litru de ulei
zeama de la jumatate de lamaie
piper
 sare

Mod de preparare:


Se amesteca ingredientele cu mixerul si se pune ulei putin cate putin, fara sa se schimbe directia de miscare. Inainte de adauga ultimele picaturi de ulei se pune zeama de lamaie, tot cate putin. Dupa ce maioneza este gata, se da la rece.
In acest timp se pregatesc legumele si carnea. Se fierb cartofii si carnea, separat. Cand e aproape gata carnea, in oala se pun 4-45 morcovi intregi si jumatate de telina. Dupa ce au fiert toate, se dau la rece.
Gogosarii si castravetii se taie cubulete si se lasa sa se scurga de zeama. Se decojesc cartofii si se taie cubulete, apoi morcovii, telina, iar la final carnea. Intr-un vas mare se amesteca toate ingredientele, se potriveste de piper si sare, iar apoi se pune compozitia pe un platou. La final se adauga maioneza. Pentru decor se pot folosi gogosari, castraveti si masline.

sursa reteta: bucataras.ro
sursa fotografie: tib-photo.blogspot.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


cartofi morcovi galbenusuri galbenus mustar ulei piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1202 viz    0 com
4157 viz    0 com
1314 viz    0 com
2599 viz    0 com
1136 viz    0 com
2045 viz    0 com
954 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1395 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014617 (s)