News Flash:

Salata boeuf cu carne de curcan

3 Mai 2013
1803 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
400g piept de curcan
300 g morcovi
400 g castraveti murati
200 g mazare
1 lingura de mustar
4 oua
sare
piper
zeama de lamaie

Mod de preparare:

Cartofii si morcovul ii speli foarte bine si ii pui sa fiarba in coaja. Sunt fierti cand furculita intra cu usurinta, dar mijlocul se simte putin tare. Ii scurgi de apa si ii lasi sa se raceasca apoi, cu un cutit bine ascutit, ii cureti foarte usor de coaja. Pieptul de curcan il pui la fiert fara pielita, cu putina sare si apoi scoti carnea de pe oase. Tai in bucati ca marime cu bobul de mazare, cartofii si morcovii fierti, castravetii murati si pieptul de pui. Le amesteci toate cu mazarea scursa, apoi pui cateva linguri de mustar si adaugi maioneza facuta din doua galbenusuri fierte si 2 galbenusuri crude si zeama de lamaie. Se pune sare si piper dupa gust.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2119 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018977 (s)