News Flash:

Salata boeuf

23 Decembrie 2011
4244 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata boeuf
Ingrediente:

500 g carne de vitel (pui)
100 g mazare fiarta
1 kg cartofi
300 g morcovi
400 g maioneza
200 g pastarnac
300 g telina
300 g gogosari murati
300 g castraveti murati

Mod de preparare:

Legumele se spala, se curata si se fierb in apa cu sare. Carnea se fierbe la foc mic pana este moale, dupa care se scurge de apa, la fel ca si legumele. Cand sunt reci se taie cubulete marunte si se pun intr-un bol mare. Castravetii si gogosarii se taie si ei cubulete, scurgandu-se bine de zeama si pastrand cateva fasii pentru décor. Se amesteca salata cu mazarea si se potriveste de sare. Se asaza pe un platou si se orneaza cu restul de maioneza si muraturi.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare cartofi morcovi maioneza pastarnac telina gogosari murati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1372 viz    0 com
3017 viz    0 com
1200 viz    0 com
2108 viz    0 com
1041 viz    0 com
2588 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015597 (s)