News Flash:

Salata Boeuf

18 Mai 2011
4430 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata Boeuf
Ingrediente: un piept de pui fiert, dezosat si dezpielitat 300 gr patrunjel radacina 500 gr morcov 500 gr cartofi o cutie mare de mazare 2 oua fierte tare 1 galbenus crud castraveti murati ulei câteva linguri de mustar Mod de preparare: Cartofii, morcovul si patrunjelul radacina se spala foarte bine si se pun în coaja la fiert. Sunt fierti când furculita intra cu usurinta, dar mijlocul se simte putin tare. Se scurg de apa si se lasa putin la racit. Apoi cu un cutit bine ascutit se curata foarte usor de coaja. In felul acesta zarzavatul a pastrat mai mult gust, dulceata lui nu s-a dus o data cu zeama fiarta. Pieptul de pui se fierbe fara pielita si apoi se scoate carnea de pe oase. Zarzavatul fiert, castravetii murati, pieptul de pui se taie, toate cu rabdare, in bucati potrivite ca marime cu bobul de mazare. Se amesteca toate cu mazarea scursa, apoi se pun cateva linguri de mustar si se incorporeaza maioneza facuta din 2 oua oua fierte si un galbenus crud. Se potriveste totul dupa gustul fiecaruia cu maioneza si mustar. Se pune apoi pe un platou si se orneaza. sursa foto si articol: http://alice-albinutza.blogspot.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salate nuci pecan aluat foietaj fasole
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3487 viz    0 com
5061 viz    0 com
1147 viz    0 com
4085 viz    0 com
6250 viz    0 com
1197 viz    0 com
1865 viz    0 com
2373 viz    0 com
2718 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1694 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013387 (s)