News Flash:

Salata betivului! Te imbeti dupa cateva linguri

13 Noiembrie 2014
6674 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 pepene rosu fara seminte
400 gr struguri
3 piersici taiate cubulete
3 pere curatate si taiate cubulete
230 gr cirese fara samburi
2 fructe mango curatate si taiate cubulete
3 banane taiate felii
230 gr capsuni
1 ananas fara coaja, taiat cubulete
cca 600 ml rom, votca sau lichior

Mod de preparare:

Taie in doua pepenele si scobeste jumatatile de coaja (nu le arunca!). Pune bucatelele de pepene intr-un bol foarte mare si acopera-le cu lichior. Din 3 in 3 minute amesteca. Dupa 15 minute, pune restul de fructe, omogenizeaza, apoi amesteca din 5 in 5 minute. Dupa alt sfert de ora, imparte compozitia intre cele doua coji de pepene. Acopera-le cu folie alimentara si baga-le in frigider. Salata poate fi consumata dupa 5-6 ore. Atentie: nu manca prea mult, altfel te vei imbata!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata fructe salata alcool retete alcool salata betivului retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019749 (s)