News Flash:

Salata berlineza

28 Aprilie 2011
3952 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata berlineza
Ingrediente: carne de pui (piepturi de pui), ciuperci, castraveti murati, maioneza. Preparare: Carnea se fierbe si se taie cubuletze. Ciupercile se spala, se oparesc, se taie bucati mici si se pun la fiert cu apa si ulei. Cand scade apa, se lasa pe foc cat sa se prajeasca bine. Nu stiu cantitatea initiala, dar in final in salata se pun cantitati aproximativ egale de carne si ciuperci. Se mai adauga castraveti murati taiati tot cubulete mici. Eu am folosit doua borcane de castraveti in otet, dar merg mult mai bine cei in saramura, daca aveti. Ideea e sa nu puneti prea multi de la inceput, in caz ca va plac salatele mai dulci. Puteti sa adaugati la sfarsit castraveti in plus. In final, se amesteca toate ingredientele cu maioneza (maioneza fiind facuta din: galbenus fiert, unul crud, ulei si o multime de mustar iute, pentru ca imi place salata mai picanta).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinete salate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1577 viz    0 com
988 viz    0 com
1507 viz    0 com
3117 viz    0 com
1205 viz    0 com
7323 viz    0 com
1021 viz    0 com
7211 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021406 (s)