News Flash:

Salata bavareza

2 Mai 2011
1655 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata bavareza
Ingrediente: 200 g parizer, 300  g castraveti verzi, 500 g cartofi, 100 g ardei grasi, 150 g ridichi, 250 g maioneza, 250 g rosii, zahar, sare Mod de preparare: Castravetii se curata de coaja, ardeii de cotoare si seminte, ridichile se spala si se curata, apoi toate se taie in bucati. Cartofii se fierb in coaja, se racesc, se curata si se taie in bucati. Parizerul se curata si se taie tot in bucati. Se pun toate intr-un vas, se amesteca, se adauga sarea, maioneza si zaharul, incorporandu-se cat mai omogen. Se decoreaza cu felii de rosii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete salate pandispan aperitiv cartofi bolle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019938 (s)