News Flash:

Salata asortata cu ton

1 Mai 2013
1731 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

salata asortata
un castravete dolofan
1/2 fenicul
7 rosioare (mai mari decat cherry)
2 cepe verzi (tot din gradina)
1/2 portocala
miez de nuca
2 conserve de ton
sare
ulei de masline

Mod de preparare:

Am spalat frumusel salata, am scuturat-o frumusel de apa si apoi intr-un vas incapator, am rupt salata cu degetele, am curatat castravetele si l-am taiat felii, am taiat felii subtirele jumatatea de fenicul, rosioarele spalate si taiate, ceapa spalata, curata si taiata, feliile de portocale taiate in 3, miez de nuca. Deasupra punem conserva de ton, rupta bucatele, presaram foarte putina sare si stropim cu foarte putin ulei (atentie, conservele au ulei), amestecam si servim, fara piine.
O salata care cuprinde, primul, al doilea fel si desertul.
Tonul poate fi inlocuit cu piept de pui.

Salata recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata asortata castravete fenicul rosioare cepe verzi portocala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013717 (s)