News Flash:

Salata asiatica din ceapa si nuci caju

26 Octombrie 2011
1363 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata asiatica din ceapa si nuci caju
Ingrediente: 400 cepe mici ½ cana nuci caju 500 g morcovi ½ cana merisoare uscate 1 lingura ghimbir proaspat razuit 2 linguri otet de orez 1 lingura sos de soia Mod de preparare: Cepele se fierb in apa clocotita cu sare 3 minute. Se pun la scurs intr-o strecuratoare. Se curata si apoi se strang usor pentru a le desface in straturi. Straturile se toaca grosier si se pun intr-un bol. Morcovii se dau pe razatoare si se pun peste ceapa. Nucile caju se rumenesc cateva minute si se adauga in salata impreuna cu merisoarele. Otetul, sosul de soia si ghimbirul se amesteca si se toarna peste salata. Se amesteca bine si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala ceapa salate morcovi tagliatelle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4091 viz    0 com
926 viz    0 com
1567 viz    0 com
1271 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014750 (s)