News Flash:

Salata asiatica

6 Octombrie 2013
1565 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata asiatica
Ingrediente:

3 cartofi dulci albi
3 cartofi dulci rosii
1 lingurita pudra piper cayenne
1 lingurita sare
4 linguri ciuperci Champignon conservate
4 linguri ciuperci brune conservate
4 linguri de linte fiarta
1 catel mare de usturoi
1 ceapa medie alba
2 linguri unt de arahide
1 lingura pasta de ghimbir
1 lingura mustar dulce
1 lingura otet balsamic
1 lingura ulei de susan
2 linguri sos de soia
2 lingurite miere de albine

Mod de preparare:

Intr-un vas adanc se omogenizeaza bine mierea, untul de arahide, pasta de ghimbir, mustarul, otetul balsamic, sosul de soia, uleiul de susan si usturoiul pisat. Lintea se alege, se spala bine si se fierbe intr-un vas timp de 25-30 de minute, in timp ce cartofii se curata de coaja, se taie cubulete mici si se fierb in apa cu sare. Ceapa se curata si se pune la calit in putin ulei de susan, impreuna cu pudra de piper cayenne si ciupercile scurse bine, apoi se amesteca bine toate ingredientele si se lasa la frigider 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci champignon salate ciuperci brune
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1131 viz    0 com
1110 viz    0 com
1183 viz    0 com
1870 viz    0 com
1148 viz    0 com
1190 viz    0 com
1151 viz    0 com
950 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020480 (s)