News Flash:

Salam de biscuiti de post

10 Aprilie 2012
2793 Vizualizari | 0 Comentarii
Salam de biscuiti de post
Ingrediente:

150 gr margarina
250 gr biscuiti populari
250 gr rahat
250 gr nuci tocate grosier si prajite
3 linguri cacao
o esenta de lamaie sau rom
2 linguri zeama de lamaie
4 linguri apa
coaja rasa de lamaie

Mod de preparare:

Se topeste rahatul taiat cubulete mici impreuna cu apa, la foc mic, se adauga cacaoa, margarina si nuca maruntita, se trage tigaia de pe foc. In pasta obtinuta se adauga biscuitii, sfaramati cat mai marunt si mirodeniile. Se rastoarna prajitura pe un fund de lemn, acoperit cu celofan de bucatarie, care a fost in prealabil acoperit cu zahar pudra, nuca de cocos sau cacao. Se ruleaza si se modeleaza prajitura sub forma unui salam, se da la rece si se serveste taiata rondele.
Salam de biscuiti de post pregatit de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

margarina biscuiti rahat nuci cacao apa prajitura bucatarie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034913 (s)