News Flash:

Salam de biscuiti cu cocos

5 Decembrie 2013
1604 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g biscuiti digestivi vegani
1 lingura pudra de roscove
1 lingurita cacao cruda
75 g stafide muiate in apa cu esenta de rom si scurse bine
75 ml unt de cacao/cocos, palmier topit
miere poliflora, dupa gust
3-4 linguri nuca macinata
2 linguri seminte de dovleac crude, macinate mare
2-3 linguri lapte de cocos/migdale

Mod de prepapare:

Jumatate din biscuiti se proceseaza in robotul de bucatarie, pana devin pudra. Restul de biscuiti se rup marunt si se aseaza intr-un bol. Se adauga toate celelalte ingrediente si se amesteca cu grija, dar ferm, pana se obtine un aluat lipicios, dar adunat. Daca e prea uscat, se mai poate adauga putin lapte de cocos/mogdale.
Intregul aluat se intinde intr-o foaie subtire pe hartie de copt, dupa care se ruleaza strans, intr-un sul, cu ajutorul hartiei de copt. Se inveleste bine aluatul cu hartie de copt si se da la rece pana se intareste bine (eu l-am lasat cca 2 ore). Se taie rondele si se serveste.

Salam de biscuiti recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022725 (s)