News Flash:

Salam de biscuiti cu ciocolata

26 Ianuarie 2015
3560 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri miere de albine
4 linguri unt nesarat inmuiat
1 lingura rom, brandy, whisky (optional)
cca 50 gr zahar pudra
255 gr ciocolata neagra (65% cacaco)
cca 180 gr smantana
70 gr biscuiti cu migdale

Mod de preparare:

Topeste ciocolata la bain-marie. Pune smantana si mierea la foc mic. Cand incep sa fiarba, indeparteaza de caldura si incorporeaza treptat ciocolata. Mixeaza totul cu blenderul, apoi adauga biscuitii si alcoolul. Dupa ce omogenizezi, da la rece pentru cateva ore (crema trebuie sa se intareasca, dar nu mult, ci cat sa poata fi modelata).

Scoate-o din frigider, pune pe o folie alimentara si ruleaz-o ca pe sushi, apoi da-o iar la rece. Serveste-o cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salam biscuiti salam ciocolata retete ciocolata retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2581 viz    1 com
1994 viz    0 com
1683 viz    0 com
3616 viz    0 com
55688 viz    0 com
51347 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1703 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021398 (s)