News Flash:

Salam de biscuiti cu ciocolata

26 Ianuarie 2015
3611 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri miere de albine
4 linguri unt nesarat inmuiat
1 lingura rom, brandy, whisky (optional)
cca 50 gr zahar pudra
255 gr ciocolata neagra (65% cacaco)
cca 180 gr smantana
70 gr biscuiti cu migdale

Mod de preparare:

Topeste ciocolata la bain-marie. Pune smantana si mierea la foc mic. Cand incep sa fiarba, indeparteaza de caldura si incorporeaza treptat ciocolata. Mixeaza totul cu blenderul, apoi adauga biscuitii si alcoolul. Dupa ce omogenizezi, da la rece pentru cateva ore (crema trebuie sa se intareasca, dar nu mult, ci cat sa poata fi modelata).

Scoate-o din frigider, pune pe o folie alimentara si ruleaz-o ca pe sushi, apoi da-o iar la rece. Serveste-o cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salam biscuiti salam ciocolata retete ciocolata retete culinare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2651 viz    1 com
2040 viz    0 com
1729 viz    0 com
3771 viz    0 com
55805 viz    0 com
51550 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028757 (s)