News Flash:

Salad wraps cu vita, ghimbir si chili

22 Octombrie 2013
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g carne de vita (sau mix, porc-vita)
2 catei de usturoi
1 bucata ghimbir, cat degetul mare
1/2 chili rosu
1 lingurita zahar brun
1 lingurita sos de peste
coaja si sucul de la 1 lime
3 fire ceapa verde
2 bucati de salata verde, spalate
1 lingura ulei de susan
1 lingurita ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Curata ghimbirul si usturoiul si toaca-le marunt impreuna cu ceapa si ardeiul chili. Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si prajeste carnea tocata 5-7 minute, separand-o cu o lingura de lemn in bucati mai mici, pana se rumeneste usor si lasa grasimea. Scoate-o din tigaie cu tot cu ulei si scurge-o intr-o sita, apasand bine sa iasa toata grasimea.
Sterge tigaia cu un prosop de hartie si incalzeste uleiul de susan. Caleste ghimbirul, usturoiul si ardeiul iute 1 minut apoi adauga zaharul brun, putina sare si piper. Adauga carnea de vita si sosul de peste, apoi lasa-l 2 minute sa se evapore. Adauga coaja si sucul de lime, apoi ceapa verde. Alege frunzele mai tari din centrul salatei si umple-le cu carnea de vita aromata. Serveste cu un dressing ca cel de aici sau cu niste cruditati (rosii cherry, betisoare de castraveti sau morcovi).

Salad wraps cu vita, ghimbir si chili recomandata de blogculinar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata wraps
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019262 (s)