News Flash:

S-a demonstrat stiintific! Cancerul apare si din cauza...

8 Aprilie 2014
5916 Vizualizari | 0 Comentarii
S-a demonstrat stiintific! Multe alimente cresc riscul de a face cancer daca le mancam constant. Iata 10 cele mai nesanatoase alimente, pe care nu ar mai trebui sa le mananci niciodata!

Fructe si legume modificate genetic – GMO
Nu incape vorba. Fructele si legumele modificate genetic nu ar trebui sa stea pe masa noastra, mai ales daca pentru cresterea lor rapida se folosesc substante chimice.
Dar aceste produse sunt peste tot!
Evita-le ori de cate ori este posibil.

Carne procesata
Majoritatea produselor din carne, inclusiv carnatii, sunca etc contin chimicale ce se fac sa para proaspete si apetisante, dar cauzeaza cancer.
Atat nitratul cat si nitritul de sodiu sunt legate de riscul crescut de cancer de colon, dar si de alte tipuri.
Ar trebui sa stii ca animalele a caror carne o consumi au mancat iarba.

Popcorn la microunde
Poate ca e usor, gustos, dar popcorn-ul la microunde e plin de chimicale ce cauzeaza nu numai infertilitate, dar si cancer de ficat, testicule si pancreas.

Bauturi carbogazoase
Alaturi de carnea procesata, bauturile carbogazoase sunt cauzatoare de cancer. Pline de zahar, chimicale, coloranti, acidificatori. Toate acestea hranesc practic celulele canceroase. Chimicalele comune cum ar fi colorantul pentru caramel si derivatii sai 4-methylimidazole (4-MI) sunt vinovate de aparitia cancerului.

Bauturi si alimente dietetice
Mai rau decat zaharul, indulcitorii dietetici ca aspartan-ul, unul dintre cei mai comuni indulcitori, cauzeaza doverse boli, inclusiv malformatii fetale si cancer.
Sucraloza, zaharina si alti indulcitori de asemenea factura au si ei partea lor de vina.

Faina rafinata
Fainurile rafinate se gasesc in toate alimentele procesate. Concentratia de carbohidrati este o cauza serioasa de ingrijorare.
Consumul de carbohidrati rafinati e de vina pentru cancerul de san.

Zaharuri rafinate
Si acestea cresc rapid nivelul insulinei si ajuta sa cresterea celulelor canceroase.

Fructe “murdare”
Atunci cand cumpara fructe de la magazin, oamenii se gandesc ca mananca sanatos. Însa acest lucru se intampla doar daca fructele respective sunt organice, fara pesticide, altfel au risc crescut de a provoca cancer.
98% din produsele conventionale sunt pe lista alimentelor “murdare”, pline de pesticide cauzatoare de cancer.

Somon de crescatorie
Somonul de crescatorie este o alta sursa de cancer. Acest peste nu numai ca este lipsit de vitamina D, dar este adesea contaminat de chimicale cancerigene, substante ignifuge, pesticide si antibiotice.

Uleiuri hidrogenate
Se folosesc adesea in tot felul de alimente pentru a le pastra stabilitatea.
Uleiurile hidrogenate altereaza structura si flexibilitatea membranelor celulare din corp si duc la posibilitatea gazduirii unor boli cum ar fi de exemplu cancerul.

sursa: euforia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cancer gmo fructe genetic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028755 (s)