News Flash:

Rusii doar asa prepara ciorba cu carne de vita si ce buna iese - Uite reteta cu care ii vei indestula chiar si pe cei mai mofturosi

8 Septembrie 2017
1534 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Vrei sa pregatesti cina si nu ai nicio idee? Iata ce iti recomand pentru zilele de frig si ploaie! O ciorba ruseasca, nutritiva, cu legume si carne de vita.

Ingrediente:

500 g carne de vita
300 g rosii
1 ceapa
3 cartofi
2 catei de usturoi
1 varza medie
20 ml otet
zeama de lamaie
2 foi de dafin
sare
piper
1 legatura de marar

Citeste si Gazpacho - Supa rece pentru zile caniculare

Mod de preparare:

Speli legumele si le tai in bucati. Varza o tai in fasii fideluta. Ceapa o tai in doua bucati. Speli carnea de vita si o pui la fiert in apa. Cand incepe sa clocoteasca, indepartezi spuma, adaugi ceapa si foile de dafin. Dupa 15 minute,  scoti foile de dafin si le arunci. Scoti carnea, o tai in bucati si o adaugi inapoi in ciorba, impreuna cu rosiile, cartofii, usturoiul, varza, otetul, apoi condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Daca mai e nevoie de apa, completezi cu apa calda si o mai fierbi pe foc mediu, 15 minute.
Servesti cu zeama de lamaie si presarat cu marar tocat.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba ruseasca usturoi otet marar citeste si marar tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014086 (s)