News Flash:

Rumba

3 Octombrie 2011
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
Rumba
Ingrediente: 4 cl rom brun 2 cl zeama de lamaie 2 cl sirop de maracuja nectar de ananas 1 cl Curacao albastru Mod de preparare: Intr-un pahar pentru bauturi lungi se pun doua cuburi de gheata, dupa care se toarna siropul de maracuja si zeama de lamaie, se amesteca si se completeaza cu nectar de ananas. La final se pune, incet, Curacao albastru.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene verde bucataria internationala pita greceasca xuxu 10
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1066 viz    0 com
1129 viz    0 com
1185 viz    0 com
938 viz    0 com
1031 viz    0 com
945 viz    0 com
1035 viz    0 com
1159 viz    0 com
980 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1459 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019032 (s)