News Flash:

Rum Daisy

6 Octombrie 2011
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
Rum Daisy
Ingrediente: 4 cl rom brun 2 cl Dubonnet 2 cl zeama de lamaie 2 cl zahar sifon Mod de preparare: Toate ingredientele, cu exceptia sifonului, se mixeaza bine cu gheata intr-un shaker. Bautura rezultata se toarna intr-un pahar pentru bauturi lungi, umplut cu gheata zdrobita. La final se completeaza cu sifon.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


pepene verde bucataria internationala rom vermut alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1125 viz    0 com
915 viz    0 com
887 viz    0 com
915 viz    0 com
1821 viz    0 com
1109 viz    0 com
1166 viz    0 com
1070 viz    0 com
1085 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018411 (s)