News Flash:

Rum Daisy

6 Octombrie 2011
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
Rum Daisy
Ingrediente: 4 cl rom brun 2 cl Dubonnet 2 cl zeama de lamaie 2 cl zahar sifon Mod de preparare: Toate ingredientele, cu exceptia sifonului, se mixeaza bine cu gheata intr-un shaker. Bautura rezultata se toarna intr-un pahar pentru bauturi lungi, umplut cu gheata zdrobita. La final se completeaza cu sifon.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video


pepene verde bucataria internationala rom vermut alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1038 viz    0 com
854 viz    0 com
844 viz    0 com
865 viz    0 com
1742 viz    0 com
1065 viz    0 com
1113 viz    0 com
1029 viz    0 com
992 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025889 (s)