News Flash:

Rum Daisy

6 Octombrie 2011
1304 Vizualizari | 0 Comentarii
Rum Daisy
Ingrediente: 4 cl rom brun 2 cl Dubonnet 2 cl zeama de lamaie 2 cl zahar sifon Mod de preparare: Toate ingredientele, cu exceptia sifonului, se mixeaza bine cu gheata intr-un shaker. Bautura rezultata se toarna intr-un pahar pentru bauturi lungi, umplut cu gheata zdrobita. La final se completeaza cu sifon.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


pepene verde bucataria internationala rom vermut alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1227 viz    0 com
1045 viz    0 com
1002 viz    0 com
1045 viz    0 com
1936 viz    0 com
1216 viz    0 com
1271 viz    0 com
1161 viz    0 com
1229 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019769 (s)