News Flash:

Rum Crust

28 Iulie 2011
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
Rum Crust
Ingrediente: 4 cl rom alb 1 lingurita de Curacao Triple Sec 1 cl zeama de lamaie 1 cl suc de ananas spirala din coaja de lamaie lamaie felii de portocale Mod de preparare: Intr-un shaker se mixeaza bine cu gheata ingredientele, apoi se toarna amestecul peste cuburi de gheata, in paharul pentru bauturi lungi. Ca decor se pot folosi felii de portocale si cirese.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

struguri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1012 viz    0 com
955 viz    0 com
1222 viz    0 com
1623 viz    0 com
976 viz    0 com
1035 viz    0 com
1035 viz    0 com
1158 viz    0 com
1131 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013138 (s)