News Flash:

Rum Crust

28 Iulie 2011
988 Vizualizari | 0 Comentarii
Rum Crust
Ingrediente: 4 cl rom alb 1 lingurita de Curacao Triple Sec 1 cl zeama de lamaie 1 cl suc de ananas spirala din coaja de lamaie lamaie felii de portocale Mod de preparare: Intr-un shaker se mixeaza bine cu gheata ingredientele, apoi se toarna amestecul peste cuburi de gheata, in paharul pentru bauturi lungi. Ca decor se pot folosi felii de portocale si cirese.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

struguri
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

988 viz    0 com
922 viz    0 com
1180 viz    0 com
1560 viz    0 com
939 viz    0 com
1002 viz    0 com
980 viz    0 com
1124 viz    0 com
1110 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019452 (s)