News Flash:

Rulouri umplute cu spanac si branza

4 Martie 2016
5085 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

putin ulei de masline extravirgin
350 gr branza ricotta
300 gr spanac tocat marunt
100 gr parmezan dat pe razatoare
1 ou
sare
piper negru
230 gr sos bechamel
18 foi de lasagna

Mod de preparare:

1. Amesteca branza ricotta cu spanacul, uleiul, jumatate din cantitatea de parmezan si oul. Potriveste de sare si piper.
2. Umple fiecare foaie cu ceasta compozitie si pune totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
3. Acopera rulourile cu sosul bechamel, apoi cu restul de parmezan.
4. Baga tava in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulouri umplute rulouri spanac rulouri branza aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012762 (s)