News Flash:

Rulouri marocane fcute cu carne si pesmet

10 Februarie 2014
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ulei de masline
80 g iaurt
350 g carne tocata de miel
2/3 cana pesmet
2 linguri condimente marocane
2 foi de patiserie, partial decongelate

Mod de preparare:

Tapeteaza o tava de copt cu foaie speciala si incalzeste cuptorul la 220 de grade. Intr-un bol mare, combina pesmetul, carnea de miel si condimentele marocane, asezonandu-le cu sare si piper. Amesteca bine cu mainile, pana ce toate ingredientele se intrepatrund. Intinde o foaie de placinta pe masa de bucatarie si ia jumatate din cantitatea de carne, dandu-i forma unui carnat lung de 20-25 cm.

Intinde-l pe foaia de patiserie si impacheteaza-l ca un rulou, apoi taie-l pe jumatate. Repeta procesul cu restul cantitatii de carne si apoi cresteaza-le usor. Ungele cu putin ulei si da rulourile la cuptor timp de 20-25 de minute. Asaza-le in farfurie si presara pe ele putin iaurt.

Serveste rulourile marocane din carnati de miel cu sos de iaurt alaturi de o salata verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete rulouri rulouri marocane rulouri carne retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1494 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013948 (s)